Åbent i dag kl. 12:00 - 18:00

RUBN Lighting

Belysning med stor respekt for æstetik, design og funktionalitet.

Historien bag

Rubn lamper er noget helt specielt. Siden 1951 har de skabt designer lamper og belysning til både private og erhverv. Drømmen startede hos de to brødre, Uno og Östen Kristiansson, som med over 60 års erfaring indenfor produktion af designer lamper og kreative lampedesign, anses for at være pionerer indenfor området.

 

Lige siden begyndelsen har produktionen foregået på deres 6000 m2 store fabrik i Sverige. Fabrikken har været epicentret for de tusindevis af Rubn lamper, der har vundet indpas i private hjem, virksomheder og organisationer. Om det er den ideelle køkkenlampe eller den helt rigtige kontorbelysning, du leder efter, så har RUBN lamper, der opfylder alle krav.

 

Alle deres lamper er håndlavede, hvilket er med til at sikre, at kvaliteten på alt belysning er i top.

Universet & æstetikken

Er du ved at igangsætte et renoveringprojekt eller ved at bygge nyt? Så kan du søge inspiration i Rubn’s udvalg af væglamper, bordlamper og loftlamper og lade drømmene udfolde sig.

 

Har du stadig et par spørgsmål eller en forespørgsel, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail

info@ur-artinterior.dk eller telefon 24 848 101

Udvalgte produkter

RUBN Lighting
DKK 29.000,00
RUBN Lighting
DKK 11.160,00DKK 14.050,00
RUBN Lighting
DKK 5.440,00DKK 14.830,00
RUBN Lighting
DKK 25.480,00DKK 29.750,00

Lamper spiller en central rolle i indretning af alle typer af lokaler. Hvad end det er stuen, køkkenet, kontoret eller mødelokalet, så kan den rigtige lampe skabe lige dén stemning eller dét udtryk, du leder efter. Det ved de hos Rubn, hvorfor deres overordnede mission altid har været at give kunden muligheden for at opleve en fantastisk synergi mellem materiale, lampedesign og funktionsevne.

Galleri

Designer lamper med god belysning

Det handler om at vælge det lampedesign, der pynter, men samtidigt sørge for, at det behagelige lys er tilstede. For belysning er mere end blot æstetik og design. Det handler også om at skabe et godt og behagligt indeklima.

 

Når halvdelen af året er præget af mørke og kulde, spiller belysning en central rolle for at skabe et rart miljø. Men hvordan vælger du så den rigtige designer lampe? Vi ved, det kan være en omfattende opgave at vælge den lampe, der opfylder begge behov. Derfor præsenterer vi dig for nogle af Rubn’s flotte designer lamper, som du kan søge inspiration i.

 

Det er tidløs lampedesign, der aldrig går af mode.

Designer lamper for enhver

Nu har vi præsenteret dig for et udvalg af Rubn lamper, som repræsenterer svensk design i sit es. Den skandinaviske stil skinner virkeligt igennem i deres lampedesign.

 

Vi har indsnævret indlægget til loftlamper, for ellers kunne vi blive ved. For Rubn har designer lamper til enhver setting. Hvad enten du søger en lampe til privaten eller til virksomheden, har Rubn med garanti en lampe i deres sortiment, som går i tråd med din smag. Lamperne er i top kvalitet og i et tidsløst design, hvorfor de kan holde i generationer.