Januar, 2022

RUBN Lighting – The Erie Floor Lamp

Erie er designet til at legemliggøre den fascinerende refleksion af måneskin på Lake Erie i Ontario Canada. Ønsket var at designe en lampe, der engagerer sig i omgivelserne og fængsler ligesom måneskin på vand. Mangata betyder den glitrende vejlignende refleksion, som månen skaber på vandet. Håndlavet glas i Sverige. Et samarbejde mellem designer Niclas Hoflin og designer Meghan Sims.

Designer Meghan Sims

Meghan Sims er en canadisk kunstner født med en sjælden øjensygdom kaldet Achromatopsia. Som en achromat er Sims farveblind, nærsynet og ekstremt lysfølsom.

Hendes unikke måde at se verden på inspirerede en livslang nysgerrighed med begreberne perception, lys, skygge og de følelsesmæssige værdier af farve.

Det er denne opfattelse, der har formet og blevet karakteristisk for hendes kunstneriske stil.

Designer Niclas Hoflin

Niclas Hoflin startede sin karriere som designer og var privilegeret at møde den danske designer Ole Palsby, som blev hans mentor og kære ven.

De arbejdede ved siden af ​​hinanden i ti år, og gennem ham lærte Niclas meget om livet, design, kunst, arkitektur og produkter. Mest af alt lærte han at alting hænger sammen; Mennesker, genstande og ideer – de skal alle fungere som en enhed.

niclas forsøger altid at følge disse principper, i design og i livet.

Oplev Erie Floor.