Showroomet er lukket i dag

Overgaard & Dyrman

En passion for organiske former, luksusmaterialer og præcisionsdetaljer.

Historien bag

Kerneværdier af venskab og nysgerrighed.


Overgaard & Dyrman blev grundlagt i 2013 af venner og universitets klassekammeraterne, Jasper Overgaard og Christian Dyrman, og eksisterer som en samarbejdsplatform for at skabe originale og meningsfulde livsstilsobjekter.

 

Kernen i ethvert O&D-projekt er en ånd af fælles nysgerrighed og kreativt partnerskab. “For os er designprocessen aldrig færdig: vi stiller altid spørgsmålstegn ved, og forfiner altid. Målet for vores team vil altid være tidløs stil og kompromisløs kvalitet.”

Universet & æstetikken

For Overgaard & Dyrman er den kreative proces alt. Fra de første håndskitser til de meget tekniske 3D-tegninger, fra de første prototyper til det første kundeklare produkt, er det deres klare overbevisning, at de kun ved at omfavne hvert trin i denne opdagelses- og eksperimenteringsproces, kan skabe kompromisløse og originale værker.

 

Alle Overgaard & Dyrmans designs kan tilrettes efter dine behov, og præferencer. Er du interesseret kan vi kontaktes på mail info@ur-artinterior.dk eller telefon 24 848 101.

 

Udvalgte produkter

Overgaard & Dyrman
DKK 15.938,00
Overgaard & Dyrman
DKK 70.313,00
Overgaard & Dyrman
DKK 31.875,00
Overgaard & Dyrman
DKK 25.782,00

Med en passion for organiske former, luksusmaterialer og præcisionsdetaljer, er Overgaard & Dyrman en moderne møbelmager- og tegnestue med base i Danmark.

Deres unikke tilgang til design, der kombinerer traditionelle teknikker med moderne teknologi, slår bro mellem fortid og nutid, hvilket resulterer i funktionelle designs, skabt til at inspirere.

Galleri

Danske
designmøbler,
produceret i
Danmark

Overgaard & Dyrman producerer alle deres møbler i Danmark og benytter sig kun af danske leverandører. Visionen er at skabe en unik og detaljefokuseret portefølje.

 

De udvikler og producerer selv deres designs i Nørresundby, hvor produktionen holder til.

Ved at blande et traditionelt håndværk med innovative teknikker formår Overgaard & Dyrman at bygge bro mellem fortiden og nutiden. De har et konstant fokus på at bibeholde en håndlavet finish på deres designs.

 

Kombineret med moderne teknologi, kan de bevare det gennemgående fokus på håndværk, der kendetegner deres møbler.

 

De er af den overbevisning, at man kan forlænge et møbels levetid ved at benytte materialer af højeste kvalitet, lave holdbare konstruktioner, samt have fokus på et kvalitetsbevidst design.

Play Video

Kom med bag om scenen og få et indblik i tilblivelsen

af Overgaard & Dyrmans enestående designs.

Moderne håndværk med fokus på integritet

Overgaard & Dyrmans designs er ofte inspireret af geometri og former, der findes i naturen.

Med hvert nyt design forbliver de fokuserede på at skabe autentiske udtryk og elegance, designet for at inspirere og skabe glæde.

 

Under produktionen bliver alle O&D-dele omhyggeligt forfinet, så hver enkelt del forbedrer helhedsoplevelsen.


Alle Overgaard & Dyrmans produkter er fremstillet af et team af dygtige håndværkere i Danmark, hvilket sikrer højest muligt kvalitetsniveau.

 

 

 

Åbningstider

Tirsdag – Fredag 12.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 15.00

Søndag – Mandag Lukket

Amager Strand Vej 110A

2300 København S