Åbent i dag kl. 12:00 - 18:00

ANOUR

Det højeste niveau af håndværk og lamper lavet efter danske designtraditioner.

Historien bag

Arash stiftede Anour i 2007 med en vision om skabe kvalitetslamper, hvilket han er lykkedes med til fulde. Navnet Anour, er en sammentrækning af hans fornavn og efternavn og betyder lys på persisk.

 

Lamperne fra Anour er designet efter danske designtraditioner, skabt af godt håndværk. De er beregnet til både virksomheder og private boliger, og hver eneste lampe er lavet med fokus på bæredygtighed i design, produktion og teknologi. Enkelthed og minimalisme kendtegner deres lamper, samtidigt med at de er æstetiske og skaber en varig værdi.

 

Deres tilgang beror nemlig på at skabe produkter, der holder i generationer. Derfor arbejder de kun med de bedste materialer, hvor de virkelig formår at fremhæve materialernes unikke egenskaber. Med materialer som kobber, messing, stål, træ og marmor har de skabt eksklusive designs. Disse udvalgte materialer skaber Anour’s særprægede katalog, hvor hver lampe skaber en følelse af eksklusivitet og autenticitet.

Universet & æstetikken

Vi har et stort udvalg af danske design lamper fra Anour. De skaber lamper af kompromisløst kvalitet – med stor funktionalitet og i kvalitetsmaterialer. Deres primære fokus er at skabe produkter, der er dedikeret til at beholde deres relevans gennem årene og blive nye, moderne klassikere. Er du på udkig efter en loftlampe i minimalistiks design? Eller en smuk og elegant gulvlampe?

 

Vi guider dig igennem et mindre udvalg af Anour lamper, der ikke er til at stå for. Er du interesseret kan vi kontaktes på mail info@ur-artinterior.dk eller telefon 24 848 101

Udvalgte produkter

ANOUR
DKK 25.999,00DKK 27.999,00
ANOUR
DKK 11.999,00DKK 13.999,00
ANOUR
DKK 4.999,00DKK 14.999,00
ANOUR
DKK 13.999,00DKK 27.999,00

En lampe er langt mere end blot et objekt i hjemmet. Med den rette belysning i din bolig har du mulighed for selv at skabe den rette atmosfære og stemning, som dit rum fortjener. Vi ser en lampe som en vital del af indretningen, der er med til at give din bolig et særpræg. Og designer lamper fra Anour skal i den grad ses som en yderst vigtig del af indretningen. En Anour lampe er nemlig noget specielt. Det er minimalisme og æstetik på højeste niveau. Den har evnen til at tilføre atmosfære til et rum, uden at skrige efter opmærksomhed. 

Galleri

Vision


Enkelthed handler om at eliminere støjen, for at komme frem til essensen.

Anour står for visualitet, æstetik og værdier der varer ved, med en enkelthed opnået igennem en kompleks design- og analyseproces.


Med produktion i Danmark, står ANOUR for det højeste niveau af håndværk og fortsætter i fodsporene på stolte danske designtraditioner.

Hvert design er lavet med fokus på bæredygtighed i design, produktion og teknologi. Individuelt skræddersyet til hver kunde.

Play Video

Kom med bag om scenen og få et indblik i tilblivelsen

af disse fantastiske lamper.

Traditioner og håndværk

Anour kombinerer viden om håndværk fra generationer af danske designtraditioner med den nyeste LED-teknologi.

 

Dette giver kunden et produkt, der holder tidens tand, en lampe, der kun bliver smukkere med årene. Denne tilgang til bæredygtighed er innovativ og fokuserer på at skabe belysning, der er egnet til at holde hele livet.