Anour – Lamper i tidløst dansk design

Anour er en virksomhed, der skaber dansk design lamper i verdensklasse. De er en fornem repræsentant for dansk design. Virksomheden er stiftet af arkitekten, Arash Nourinejad, som blev anerkendt for sin kundskaber, da han fik en invitation om at deltage i DR programmet "Danmarks næste klassiker".

Anour – Lamper i tidløst
dansk design

Anour er en virksomhed, der skaber dansk design lamper i verdensklasse. De er en fornem repræsentant for dansk design. Virksomheden er stiftet af arkitekten, Arash Nourinejad, som blev anerkendt for sin kundskaber, da han deltog i programmet "Danmarks næste klassiker".

Historien om Anour: Vision, design og materialer

Arash stiftede virksomheden i 2007 med en vision om skabe kvalitetslamper, hvilket han er lykkedes med. Navnet, Anour, er en sammentrækning af hans fornavn og efternavn og betyder lys på persisk. Du kan læse hele den fascinerende historie om Arash og Anour her.

Lamperne fra Anour er designet efter danske designtraditioner, og de er skabt af godt håndværk. De er beregnet til både virksomheder og private boliger, og hver eneste lampe er lavet med fokus på bæredygtighed i design, produktion og teknologi. Enkelthed og minimalisme kendtegner deres lamper, samtidigt med at de er æstetiske og skaber en varig værdi. Deres tilgang beror nemlig på at skabe produkter, der holder i generationer. Derfor arbejder de kun med de bedste materialer, hvor de virkelig formår at fremhæve materialernes unikke egenskaber. Med materialer som kobber, messing, stål, træ og marmor har de skabt eksklusive designs. Disse udvalgte materialer skaber Anour’s særprægede katalog, hvor hver lampe skaber en følelse af eksklusivitet og autenticitet.

Anour lamper er dansk design i topkvalitet

En lampe er langt mere end blot et objekt i hjemmet. Med den rette belysning i din bolig har du mulighed for selv at skabe den rette atmosfære og stemning, som dit rum fortjener. Vi ser en lampe som et møbel, der er med til at give din bolig et særpræg. Og designer lamper fra Anour skal i den grad ses som et vigtigt møbel. En Anour lampe er nemlig noget specielt. Det er minimalisme og æstetik på højeste niveau. Den har evnen til at tilføre atmosfære til et rum, uden at skrige efter opmærksomhed. Det ser vi som en stor kvalitet.

Vi har et stort udvalg af danske design lamper fra Anour. De skaber lamper af kompromisløst kvalitet – med stor funktionalitet og i kvalitetsmaterialer. Deres primære fokus er at skabe produkter, der er dedikeret til at beholde deres relevans gennem årene og blive nye, moderne klassikere. Er du på udkig efter en loftlampe i minimalistiks design? Eller en smuk og elegant gulvlampe? Vi guider dig igennem et mindre udvalg af Anour lamper, der ikke er til at stå for.

I model Pendel fra Anour – Minimalistisk loftlampe

Ideen til I-Model pendlen opstod, da lampedesigneren på daværende tidspunkt arbejdede for en anden virksomhed. Han havde nogle materialer, der var tilovers fra et tidligere projekt, og med det blev I-Modellen skabt. Med det samme vidste han, at han havde skabt noget innovativt og anderledes. Denne minimalistiske pendel er elegance og æstetik i skøn harmoni. Den skiller sig vel og mærket ud fra mange andre pendler, men formår samtidigt at fremstå enkel og elegant.

I-Modellen passer ind i mange forskellige indretningsstile, men egner sig især til det moderne hjem. Den kommer til sin ret, når den hænger over køkkenøen, spisebordet eller over en bar. Hver Anour lampe er individuelt overfladebehandlet, hvilket resulterer i en flot og unik overflade på hver lampe. På I-Model pendlen finder du også en integreret lysdæmper med touchfunktion, så du kan tilpasse belysningen, som det passer dig. I samme serie finder du også lignende lamper, såsom X-modellen og Y-modellen.

Anour Divar – Dekorativ væglampe